Nieuw atelier

Gepubliceerd op 6 januari 2021 om 11:10

Het nieuwe jaar start voor mij met een nieuw atelier. Hoe gaaf is dat! Na een paar maanden schilderen, vloer leggen en heel veel sjouwen is het helemaal naar mijn zin ingericht. Ik zal zo nu en dan nog wel eens met tafels slepen als ik ruimte nodig heb, maar de basis staat. Al mijn materiaal om mij heen en verschillende werkplekken met daglichtlampen. 

Ik heb nu de luxe van 3 bureaus zodat  ik gemakkelijk tegelijkertijd aan meerdere projecten kan  werken. In het grote atelier mag het stoffig en rommelig worden. Daar werk ik met textiel, hout en daar staat mijn breimachine. In mijn kleine atelier, waar ook mijn voorraad staat, probeer ik het wat schoner te houden. Daar werk ik achter mijn laptop, ben ik aan het tekenen of aquarelleren en schets ik ontwerpen.

Van achter mijn bureau kijk ik zo de tuin in. Zie ik onze katten lopen, kijk naar de merels die de appels van de konijnen oppeuzelen en de koolmeesjes die in de pindakaas pikken. Nu, in de winter, is er al genoeg te zien. Hoe gaaf zal mijn uitzicht in de zomer zijn als alles groeit en bloeit!

Reactie plaatsen

Reacties

monique sommers
4 jaar geleden

Wat is je atelier geweldig mooi geworden zeg! Fijne ruime werkplek(ken) en wat hangt daar een mooie poster ;-)
Ik wens je veel creativiteit, een mooie, verdere ontwikkeling en heel veel fijne uurtjes toe!! X

Jacob Hein Faber
4 jaar geleden

Wat ziet het er heerlijk uit. Lijkt me inderdaad heel inspirerend om in de zijn en de kunstwerken te laten ontstaan. Bedankt voor dit inkijkje. En dit wordt een machtig boeiende tijd!